Anar al contingut principal

CatalunyaCaixa

cx caixa catalunya online

Preguntes freqüents relacionades

Pregunta
Resposta
Consulta tota la informació relativa a la seguretat de connexió online del servidor de CatalunyaCaixa: seguretat de les operacions per Internet, compres amb targeta per Internet, consells de seguretat.
Pots comprovar en aquests vídeos el funcionament del servei de CatalunyaCaixa per Internet. Clica aquí per veure’ls.
Per accedir a CXmobi necessites disposar del servei de banca per Internet "CX per Internet" de CatalunyaCaixa i un dispositiu mòbil (telèfon o tablet) amb connexió a Internet.
Si no disposes del servei CX per Internet pots sol·licitar-ho des d'aqui.
Caldrà que amb el teu mòbil o tablet accedeixis al web www.catalunyacaixa.mobi per tal de navegar o baixar-te l'aplicació per a iPhone o Android. També pots baixar directament l'aplicació CXmobi des de l'AppleStore o a l'Android Market.
Les claus d'accés al servei CXmobi son les mateixes que per al servei de banca per Internet; cal disposar prèviament del servei CatalunyaCaixa per Internet.
Les claus d'accés al servei CXmobi son les mateixes que per al servei de banca per Internet; cal disposar prèviament del servei CatalunyaCaixa per Internet.
Si no disposes del servei CX per Internet pots sol·licitar-ho des d'aqui.