Anar al contingut principal

CatalunyaCaixa

cx caixa catalunya online

Preguntes freqüents relacionades

Pregunta
Resposta
Consulta tota la informació relativa a la seguretat de connexió online del servidor de CatalunyaCaixa: seguretat de les operacions per Internet, compres amb targeta per Internet, consells de seguretat.
Consulta els serveis per a empreses que t'ofereix CatalunyaCaixa: contracta un gestor laboral on-line, servei de Telesecretaria, servei de control de mercaderies, gestiona el recobrament d'impagats, coneix totes les ajudes i subvencions que es concedeixen.
Pots comprovar en aquests vídeos el funcionament del servei de CatalunyaCaixa per Internet. Clica aquí per veure’ls.
Per accedir a CXmobi necessites disposar del servei de banca per Internet "CX per Internet" de CatalunyaCaixa i un dispositiu mòbil (telèfon o tablet) amb connexió a Internet.
Si no disposes del servei CX per Internet pots sol·licitar-ho des d'aqui.
Caldrà que amb el teu mòbil o tablet accedeixis al web www.catalunyacaixa.mobi per tal de navegar o baixar-te l'aplicació per a iPhone o Android. També pots baixar directament l'aplicació CXmobi des de l'AppleStore o a l'Android Market.
Les claus d'accés al servei CXmobi son les mateixes que per al servei de banca per Internet; cal disposar prèviament del servei CatalunyaCaixa per Internet.
Les claus d'accés al servei CXmobi son les mateixes que per al servei de banca per Internet; cal disposar prèviament del servei CatalunyaCaixa per Internet.
Si no disposes del servei CX per Internet pots sol·licitar-ho des d'aqui.